Hos JUST female finder vi det særligt vigtigt at hjælpe vores planet i en lysere fremtid. En af måderne til dette er at sikre og udvikle mere skov, som naturligt absorberer CO2. Derfor har JUST female valgt at blive partner med organisationen Plant et Træ.

Når en JUST female kunde køber et produkt med et WE CARE-mærke, hjælper de med at støtte organisationen og bidrager til at have 1.000 træer plantet overalt i Danmark på en årlig skala.

Træerne plantes sammen med danske skolebørn med stort fokus på vores kommende forbrugere, de unge piger. Ved at uddanne morgendagens kvinder i forståelse og respekt for naturen hjælper vi forhåbentlig med at sikre bedre forbrugere i fremtiden, der kan tage ansvarlige valg, også selvom de er modebevidste. En undersøgelse af danske forbrugsvaner viser, at kvinder generelt har indflydelse på 75-80% af alle køb - fra biler, boliger, tøj, til dagligvarer osv. Vi finder det derfor væsentligt at uddanne morgendagens kvindelige forbrugere om, hvordan man tager fornuftige beslutninger for vores planet, og vi starter ude i naturen med fysisk at plante træer.

Træerne passes og plejes af det lokale samfund de første to år for at sikre de plantede træers sundhed.