Bæredygtighed er meget mere end klimahandling. Hos JUST female er bæredygtighed den etiske og omsorgsfulde tilgang, vi har i vores fulde forsyningskæde. Fra dyr eller mark, til arbejder, til færdigt produkt, til dig. Vi anerkender det selvmodsigende i udtrykket "bæredygtig mode" og hævder derfor ikke at være bæredygtige, men mode med en miljømæssig og socialt bevidst tilgang. Som mennesker af moder Jord ønsker vi hos JUST female at tage del i at værne om miljøet og skabe sunde lokalsamfund hvor vi opererer, og vi tager vores miljømæssige og sociale indvirkning meget alvorligt. Med FN's 17 Verdensmål for en Bæredygtig Fremtid i tankerne forsøger vi at give os selv et 360-graders perspektiv på vores forretning, og vi fortsætter med at stræbe efter at bedre os hver dag. Lær mere om de 17 Verdensmål og lær mere om, hvordan JUST female bidrager til hvert mål her.

Preserving the climate is one of our top priorities, and something that we work tirelessly on with our manufacturers for every collection. 

"Vores nuværende mål er at komme så tæt på at bruge 100% miljøvenlige materialer til produktionen af ​​vores kollektioner som muligt hver sæson - men det er en konstant læringskurve, og vi kan altid gøre det bedre."

Penille Andersen - Creative Director


I efteråret 2018 startede vi med vores ’SUSTAINABLE CHOICE’-styles i vores kollektion, og er kun blevet en større og større del af de JUST female kollektion lige siden. En 'SUSTAINABLE CHOICE'-style er lavet med mere miljøvenlige materialer, så som organisk bomuld eller genanvendt polyester. Du kan læse meget mere om vores materialer her.

I øjeblikket er vi stolte over at kunne tilbyde kollektioner med en høj procentdel af styles lavet af miljøvenlige materialer.

 

Procentdel af vores kollektioner markeret med ’SUSTAINABLE CHOICE:

Autumn '21    Summer ’21    Spring ’21    Winter ’20
75%               83%              64%              55%

Siden 2019 har vi desuden oprettet ’WE CARE’-initiativet i samarbejde med organisationen Plant et Træ. Stilarter med ’WE CARE’-mærket er typisk styles, som vi ikke har haft mulighed for at skabe på en miljømæssigt bæredygtig måde. Vi giver derfor tilbage til naturen ved at få træer plantet ved hjælp af skolebørn. Træer absorberer naturligt Co2, og plantningen af ​​træerne giver det perfekte læringsmiljø for børn at få respekt for vores planet. Du kan læse meget mere om WE CARE-initiativet her.