Handelsbetingelser

Gratis Levering over 499kr

Alle ordrer afsendes indenfor 1-2 hverdage. Vi bestræber os på at du har pakken i dine hænder dagen efter du har bestilt. Der kan dog forekomme sæson præget udsving. Vi benytter Post Danmark og GLS til forsendelse af alle vores varer. Alle varer leveres så længe lager haves, og JUSTFEMALE.COM tager forbehold for fejl i lagerstatus. JUSTFEMALE.COM forbeholder sig retten til at dele ordren op eller samle ordre alt efter varernes placering på vores lagre. Bemærk at der ved levering til Bornholm og de små øgrupper kan forekomme længere leveringstid.

 

Kvalitetssikring

Hvis der findes ekstraordinære produktbeskrivelser og/eller brugsvejledninger til varen, vil du få dem leveret sammen med varen. Ønsker du oplysninger eller rådgivning fra JUST FEMALE vil denne være af vejledende art. JUST FEMALE står inde for at varerne på vores hjemmeside opfylder kravene til CE-mærkning.

 

Fejl og Ændring

JUSTFEMALE.COM tager forbehold for stavefejl, trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer. Vi gør opmærksom på at farver kan være vanskelige at gengive 100% korrekt på alle computerskærme.

 

Ansvar

JUSTFEMALE.COM er ikke ansvarlig for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark og GLS. JUST FEMALE kan ikke drages til ansvar for bl.a. forsinkelser eller virus opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. JUST FEMALE er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU. Eventuelle tvister og sagsmål skal afgøres af danske domstole iht. dansk ret.

 

Ombytning og Returret

Du har altid fuld returret. Skulle det ske at du fortrød et køb, kan du returnere varerne inden for 14 dage. Det er vigtigt at være opmærksom på at varerne skal returneres i samme stand, mængde eller forhold som du modtog dem i, i original indpakning og med labels. Vi anbefaler, at du sender dine returvarer med den vedlagte GLS label eller som Post Danmark pakkepost, så du får en kvittering på, at den er afsendt. Husk at udfyld og vedlæg returskema.

 

Reklamation

Ifølge købeloven har du 2 års reklamation efter modtagelse af en vare. Vi tjekker selvfølgelig altid alt vores tøj før forsendelse, men hvis der skulle være problemer med varen alligevel, bedes du hurtigst muligt sende en mail til webshop@justfemale.com, hvor du beskriver fejlen. Herefter bør du, så hurtigt som muligt, sende varen tilbage med et udfyldt returskema. Du skal være opmærksom på at reklamationsretten kun gælder, hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv har forvoldt skade på varen eller har anvendt den fejlagtigt. I tilfælde af fejl på varen refunderer JUST FEMALE naturligvis den udlagte porto.