FOR WOMEN, BY WOMEN

FOR WOMEN, BY WOMEN

Kvindernes internationale kampdag 2021

Vi har med kampagnen 'By Women, For Women' samlet en gruppe kvinder til at starte en samtale om hvad det vil sige at være kvinde i 2021 og hvordan man kan støtte op om andre kvinder i søstersolidaritet. 

Vi beder alle spørge sig selv følgende -

Hvordan støtter jeg personligt andre kvinder?
og hvad gør jeg for at minde mig selv om mit eget værd?

 

Den tætte norske gruppe af mikro-influenter i kampagnen består af Andrea Steen, Martine Emilie Akerson, Sara Flaaen Licius, Linnea James og Thea Elise Klingvall som poser, danser og synger i fællesskab i JUST females nye denim styles i 100% økologisk bomuld, som temaet tro er produceret i en lille kvindeligt-ejet fabrik i Portugal hvor over 80% af alle posterne er besat af kvinder. Den kvindelige ejer har nemlig særligt fokus på at ansætte kvinder, da det er en stabiliserende faktor i et skrøbeligt økonomisk klima. 

"Holdet bag JUST female består af et lille flok kvinder som gør en dyd ud af at støtte op om hinanden and give luft til personlig udvikling. Vi har den største ambition om at udfolde denne filosofi til at kunne bakke op om alle kvinder, om det så er blandt vores producenter eller hos forbrugerne. Efter et hårdt år præget af en pandemi og økonomisk usikkerhed, synes jeg at vi på dette års Internationale Kampdag alle bør være særligt opmærksomme på hvordan man kan løfte andre kvinder op - for sammen kan vi nå helt nye højder."

- Penille Andersen, Creative Director

SE FILMEN HER